Skip to main content

Beszámoló az ALKOTÓ KEZEK kiállításról a KisDuna TV műsorában

Érvényes: 
2024.01.14
A mai napon befejeződött Alkotó KEZEK kiállításunk megnyitójáról a KisDuna TV is tudósított: http://kisdunatv.hu/?file=videok/2021/202152/9366.mp4
Szeretnénk kifejezni örömünket a lehetőségért, és megosztani a Dunaharaszti Városi Könyvtár igazgatójának, Tóth Mariannának a vendégkönyvbe írt néhány gondolatát:
"Köszönjük szépen a meghitt hangulatot, a szép karácsonyi tárlat ajándékát. Köszönjük az inspirációt, amelyet minden egyes olvasónk (gyermek és felnőtt) megkapott, aki áthaladt a könyvtár galériáján, a két szint között. Egészen biztosan gazdagodtak lélekben, szellemben, mert láthatták az Önök csodaszép munkáit, alkotásait. Valóban egy "magasabb szint" várta őket. Egyrészt föl kellett emelni a fejüket, hogy a kiállítást megtekinthessék, másrészt a szívüket is "fölemelték" a szép tárgyak, alkotások!
A kiállítás megnyitóján elhangzott, hogy a legnagyobb AJÁNDÉKOT várjuk az adventi készülődés során. Magát a megtestesült Istent, aki kisgyermekként eljött közénk, hozzánk! Eljött szeretetből, hogy velünk lehessen, Immánuel. Önök is eljöttek ide a könyvtárba, hogy velünk ünnepeljenek. Köszönjük! Megajándékoztak bennünket. Beköltözött az ünnep a könyvtárba! Szép volt!"
Köszönjük a bátorító szavakat! Reméljük, ebben az évben ismét együtt gyönyörködhetünk és ünnepelhetünk majd!