Skip to main content

Hírek

Szerdán, március 15-án 18.00 órakor ismét Bibliaóra - szeretettel várjuk az érdeklődőket személyesen az imaházban vagy ZOOM-on.

Textus: János evangéliuma 15:1-8. Ha ZOOM-on csatlakozna, üzenetben küldünk linket.


Március 19-én, vasárnap 16 órakor Zenés Áhítatot tartunk. Szeretettel várjuk Imaházunkban vagy YouTube csatornánkon!

Tekintve a teremtett valóságra, gyönyörködve gondolhatunk arra a csodára, melyet a hallás birodalmában a hangok csodálatos világa jelent sok milliárd ember számára. Egyszerűen megfeszítjük a hangszalagokat, a gitárhúrokat, és miközben egyiket levegővel, a másikat egy ujjkörömmel megrezegtetjük, a fülünk bonyolult "készüléke" gyönyörűséggel és örömmel tölti el testünket, lelkünket. Természetes, hogy énekelve dicsőítjük Őt! Aki szereti, jöjjön, és tegye velünk!

"Én vagyok az ÚR, ez a nevem, nem adom dicsőségemet másnak, sem dicséretemet a bálványoknak. A régebbiek már beteljesedtek, most újakat mondok. Még mielőtt kibontakoznak, tudatom veletek.
Énekeljetek az ÚRnak új éneket, dicséretet a föld széléig..."
Ézsaiás 42: 8-10

Március 12-én, vasárnap 15 órára szeretettel hívunk minden érdeklődőt egy kötetlen beszélgetésre Majosházára, a Baptista Imaházba.

Előző alkalommal arról volt szó, hogy mi jellemzi Krisztus követőit.

Szerdán, március 8-án 18.00 órakor Bibliaórát tartunk - szeretettel várjuk az érdeklődőket személyesen az imaházban vagy ZOOM-on.

Textus: János evangéliuma 13:1-11. Ha ZOOM-on csatlakozna, üzenetben küldünk linket.

MÁRCIUS

Szerdán, március 1-jén ismét lesz Bibliaóra este 18.00 órakor - szeretettel várjuk az érdeklődőket személyesen az imaházban vagy ZOOM-on.

Textus: János evangéliuma 11:1-27. Ha ZOOM-on csatlakozna, üzenetben küldünk linket.